De vierde dimensie

Auteur: Hans Peter Roel
Uitgever: Next Company
Jaar: 2015
Bladzijden: 384

Over het boek:
De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.
Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen.
Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor.

Mening Marjon:
Een inspirerend boek over dat wat we niet kunnen waarnemen, maar waar voldoende bewijzen voor zijn om te zeggen: het bestaat. Het gaat over in het hier en nu leven, over luisteren naar je intuĂŻtie, om het geheel te zien en om orde te zien in chaos. Dit alles wordt duidelijk gemaakt door een roman met Nick Larsson in de hoofdrol en dat maakt het geheel heel aangenaam om te lezen. Het leest heel prettig en doet je nadenken over je eigen leven.

Ik ‘las’ dit boek als luisterboek, wat heel aangenaam is voorgelezen.

*****

Marjon.

2 gedachten over “De vierde dimensie”

    1. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Lezen is natuurlijk weer iets anders dan luisteren. Helaas komen er maar weinig boeken van deze auteur digitaal uit. Dat weerhoudt mij er een beetje van ze allemaal te lezen, maar ze staan wel op mijn lijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.