De violiste – Hickory Hollow 1 *****

violiste

Auteur: Beverly Lewis
Uitgever: De Groot Goudriaan
Jaar: 2012
Bladzijden: 269

Samenvatting:
Tijdens een fikse storm neemt de violiste Amelia Devries een verkeerde afslag en komt terecht bij Michael Hostetler – en de Old Order-gemeenschap van Hickory Hollow waar hij deel van uitmaakt. Ondanks hun verschillende achtergronden vinden Amelia en Michael elkaar; beiden ervaren veel druk van hun omgeving, die hoge verwachtingen van hen koestert. Blijft er wel ruimte over voor hun eigen dromen? Wat een toevallige ontmoeting leek, zou hun leven wel eens voor altijd kunnen veranderen.

Mening:
Natasja van Boekentaske heeft me deze serie getipt en wat ben ik daar blij mee! Vanaf de eerste bladzijde van dit eerste deel was ik verloren en kon ik alleen maar doorlezen. Vooral het feit dat het verhaal tot aan het einde alle kanten op kan maakt dat je wil doorlezen. Blijft Michael een Amish? Bekeert Amelia zich tot de Amish? Vindt ze de antwoorden die ze zoekt? Een prachtig vooral ook romantisch boek over echte mensen met een verrassend einde.

*****

Marjon

6 gedachten over “De violiste – Hickory Hollow 1 *****”

  1. Dit soort boeken zijn mijn favoriet ik heb ze hier ook al klaar liggen 🙂 lekker lezen heb Ze bij de bieb van onze kerk geleend alleen nu eerst nog in andere serie bezig dus Tjah ik moet nog even geduld hebben hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.