De weg vooruit – Virgin River 18

wegvooruit

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 382

Over het boek:
Wat Katie Malone betreft, is het tijd voor een frisse start. Na een akelige periode, waarin zij en haar twee zoontjes gevaar liepen door de rechtszaak van haar broer, is het niet langer nodig om teruggetrokken te leven in Vermont. Ze kunnen terug naar Californië! En dus pakken zij en haar jongens hun spullen en vertrekken ze richting Virgin River.
Uiteindelijk verloopt hun reis niet zonder problemen, want ze komt – midden in de bergen, en natuurlijk in de stromende regen – met een platte band stil te staan. Gelukkig arriveert er hulp in de vorm van een groepje bikers. Wanneer een van hen zijn helm afzet en ze in een paar prachtige helblauwe ogen kijkt, is ze even verward. Is dat niet Dylan Childress, een acteur die vooral bekendstaat als Hollywoods bad boy? Hij ziet er lekker uit, maar hij lijkt haar totaal ongeschikt voor de nieuwe start die ze in gedachten heeft.
Dylan is onder de indruk van Katie. Toch weet hij meteen dat hij nooit iets met haar zal beginnen. Ze heeft twee zoontjes, en een gezin is nu eenmaal niet aan hem besteed, dat zit niet in zijn DNA. Nee, hij zal Virgin River verlaten zoals hij gekomen is – als vrijgezel!

Mening Marjon:
Dit boek vind ik iets minder dan de voorgaande delen. Het verhaal zou diepgang moeten hebben, maar het werd toch te weinig uitgediept. Net alsof het een beetje afgeraffeld is: de hoofdpersonen stappen overal wel heel makkelijk overheen. Gelukkig leest het wel lekker weg, daar mankeert niets aan.

***

Marjon.

Vorige delen:

 

 

     

6 gedachten aan “De weg vooruit – Virgin River 18”

  1. Ik ben nu ook in dit boek begonnen en inderdaad, ik vind het ook minder dan de andere delen van deze serie. De andere boeken las ik zo achter elkaar uit, maar met dit deel heb ik dat niet zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.