De zomer van 1970

Auteur: Wilma Hollander
Uitgever: Uitgeverij Cupido
Jaar: 2020

Over het boek:
Een irritante tuinman, een oude liefdesgeschiedenis en een flinke storm… Dat is waar Katie (33) na haar onverwachte ontslag bij een advocatenkantoor mee te maken krijgt, als ze samen met de gepensioneerde zeeman Barend voor een tweeweekse vakantie naar het Engelse Kanaaleiland Herm vertrekt. De rust om te overdenken hoe ze haar saaie leven een andere richting kan geven is dan ook ver te zoeken. Of… heeft het lot misschien andere ideeĂ«n over haar toekomst?

Mening Marjon:
Dit is weer een geweldig boek van Wilma Hollander. Vanaf de eerste bladzijde zit je er in. Ik wilde gisteren al in het boek beginnen maar door omstandigheden had ik geen tijd. Ik besloot er vanavond na het eten even een stukje in te lezen… ik legde het niet meer weg en nu is het helaas uit. Ik had nog nooit van het eiland Herm gehoord, dus daar heb ik eerst eens informatie van opgezocht. Uiteraard ben ik er nooit geweest, de auteur wel en ik denk dat ze de sfeer van het eiland goed in het boek gevangen heeft. Je gaat van Katie houden en ook van Barend, die verrassend genoeg een flink stuk ouder is dan Katie. Ze reizen samen af van Nederland naar Herm voor twee weken, dit op verzoek van Barend. En in twee weken kan er veel gebeuren. Ik heb genoten, absoluut een aanrader.

*****

Ik wil langs deze weg de auteur Ă©n de uitgever bedanken dat ik een vroeg recensie-exemplaar mocht ontvangen. Het boek stond al op mijn lijst en ik ben er heel blij mee.

Interesse? De paperback-versie van dit boek verschijnt op 29 oktober. Nog even geduld dus!

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.