Diagnose: eerste liefde

Auteur: Carol Marinelli
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 127

Over het boek:
In het ziekenhuis belanden is Ă©Ă©n ding, maar overgeleverd zijn aan de zorgen van haar eerste grote liefde is wel het laatste waar Lorna behoefte aan heeft. De emotionele wonden die dokter James Morrell destijds heeft veroorzaakt, zijn nog maar nauwelijks genezen. En de geheimen in haar dossier zijn al helemaal niet voor zijn mooie groene ogen bestemd!

Mening Marjon:
Niemand leest ze en toch zijn ze een van de best verkochte genres: doktersromans. Ik had er opeens zin in en koos er een uit bij Kobo Plus en kon het boek vervolgens niet wegleggen. Soms zijn ze echt verrassend goed!
Lorna en James ontmoeten elkaar als ze nog jong en onervaren zijn. Hun liefde is groot en allesomvattend maar ze zijn niet klaar voor het grote verdriet dat in hun leven komt. Het drijft ze uit elkaar maar dan komen ze elkaar onder hele andere omstandigheden 10 jaar later weer tegen. Er moet veel verwerkt worden.
Ik had al gauw een zwak voor May, een oudere collega van James. Deze moederlijke vrouw biedt houvast.
Er zit diepgang in het verhaal en ook al weet je hoe voorspelbaar dit soort boeken zijn wil je toch steeds verder lezen. Gelukkig is het weinig zoet. Best een aanrader.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.