Die laatste zomer (Brambleberry House 2)

dielaatstezomer

Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Bladzijden: 132

Over het boek:
Weduwe Julia Blair heeft heel wat op haar bordje. De verhuizing naar een ander deel van het land, een nieuwe baan en de opvoeding van haar tweeling, terwijl een van de twee, dochtertje Maddie, kampt met een ernstige ziekte. Het enige lichtpuntje is dat Julia weer terug is in Cannon Beach, waar ze is opgegroeid. Wanneer blijkt wie haar nieuwe buurman is, wordt ze geconfronteerd met gevoelens die ze diep weggestopt dacht te hebben. Gespierder en opwindender dan ooit wandelt Will Garrett, haar jeugdliefde, haar leven weer binnen. Wat moet ze hier nu mee aan?

Mening Marjon:
RaeAnne Thayne maakt in haar boeken honden altijd erg belangrijk; ze spelen een prominente rol. Dat spelen honden in mijn leven ook en daarom juist vind ik haar boeken goed. Ik heb genoten van de serie Hope’s Crossing (wat hopelijk nog niet afgelopen is) en vermoedelijk is dit een oudere serie. Het is helaas wat oppervlakkiger, wat meer voorspelbaar. Maar er speelt wel weer – net als in deel 1 – een hond in mee en die neemt een belangrijke plaats in. Toch speelt het verhaal om Julia en om Will, die allebei rouwen en veel meegemaakt hebben. Juist daardoor zouden ze elkaar moeten vinden… Of toch niet? Een prettig lezend boek voor twee uurtjes ontspanning.

****

Marjon.

.

Voorgaande deel:

passie-aan-zee

3 gedachten aan “Die laatste zomer (Brambleberry House 2)”

  1. Ohhh deze serie van haar kon ik nog niet dus dankjewel voor de tip. Heb hope crossing ook gelezen en vond die boeken erg fijn dus deze serie ook maar op mijn wensen lijstje zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.