Drie is te veel

 

Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Sijthoff
Jaar: 2011
Bladzijden: 352

Over het boek:
Cass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert een succesvol radioprogramma, is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Jack en samen hebben ze drie geweldige kinderen, Cleo, Sean en Sophie. Cleo is een aanstormend topmodel en Sean een succesvolle stand-up comedian. Hun jongste dochter Sophie, nu nog verborgen achter dikke brillenglazen, is duidelijk een schoonheid in de dop. In de ogen van de nationale pers is de familie Mandeville dan ook perfect.

Op een dag staat de oogverblindende journaliste Imogen op de stoep voor een interview met Cass, uitgerekend op Jacks verjaardag. Cass ontdekt dat Jack niet zo perfect is als ze dacht. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. Lukt het Cass haar huwelijk te redden?

Mening Viv:
De boeken van Jill Mansell zijn heerlijke zomerse boeken in het genre chicklit. Ik heb er inmiddels een aantal gelezen. Drie is te veel viel me een beetje tegen. Het komt wat traag op gang en er komen veel personages in voor. Daardoor weinig diepgang. Vaak moet ik erg lachen tijdens het lezen van de boeken van Jill, dat had ik bij dit boek niet. Was wel nieuwsgierig hoe het nou zou aflopen met het huwelijk tussen Jack en Cass daarom las ik het wel uit. Jammer dat we niet meer over de zoon Sean te weten zijn gekomen.

***

Viv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.