Dromen van vrijheid (Virgin River 13)

dromenvan

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 246

Over het boek:
Omdat hij verlangt naar een nieuwe start vertrekt Clay Tahoma naar het noorden van CaliforniĂ«, waar hij in de dierenkliniek en stallen van zijn oude vriend Nate Jensen gaat werken. In Virgin River wordt hij door iedereen met open armen ontvangen… behalve door de mooie Lilly Yazhi. Deze kleine sterke vrouw intrigeert Clay in hoge mate. Hijzelf heeft de naam een paardenfluisteraar te zijn, en hij is bezig een getraumatiseerde jonge hengst te behandelen. Met zijn ervaring krijgt hij veel voor elkaar, maar wat Lilly in korte tijd als vanzelfsprekend met het paard bereikt, is onvoorstelbaar. Clay wil Lilly graag beter leren kennen, maar ze houdt hem op een afstand. Heeft ze misschien iets naars meegemaakt, of ziet ze hem gewoon niet zitten? Hij is vastbesloten uit te vinden wat er achter haar afwijzende houding zit en haar over te halen hem te vertrouwen. Zal de magie van Virgin River ook voor hem werken?

Mening Marjon:
Dit deel is weer echt een juweeltje, een van de betere. Het is bijzonder hoe elk volgend boek weer een compleet ander verhaal betreft met een heel andere insteek en achtergrond. Dat is waarschijnlijk het geheim van het succes van deze serie.
In dit boek komen weer veel oude bekenden voor en het zal me niet verbazen als daarmee ook de aanloop naar het volgende deel is genomen. Maar het mooiste was toch het deel van de twee mensen waar dit verhaal om draait: Clay en Lilly, twee mensen van Indiaanse afkomst en hun bijzondere band met paarden.

*****

Mening Natasja:
Ook dit was weer een heerlijk boek van Robyn, lekker in de paardenwereld. Dat heeft toch wel iets hoor.
Het liefdesleven tussen Clay en Lilly, alle twee van indiaanse afkomst, was ook erg mooi om te zien hoe het er tussen twee stammen aan toe gaat. Ook kwamen de andere personen uit de serie weer aan bod en dat is waarom deze serie zo mooi blijft, je vergeet zo niemand.

*****

Marjon en Natasja.

Vorige delen:

 

 

 

4 gedachten aan “Dromen van vrijheid (Virgin River 13)”

  1. Ik heb nu inmiddels de hele serie klaar staan om te lezen maar nog niet in begonnen omdat ik de volgorde niet meer weet, niet echt handig van me hihihihi…. Maar ook ik ben wel nieuwsgierig naar deze 🙂

    1. Jolanda, gewoon even rechts in het menu onder ‘Auteurs en meer’ Robyn Carr selecteren. Ik heb de boeken genummerd, dus dan heb je de juiste volgorde.

  2. nummer 13 alweer en wat gaat dat snel(te snel),hier mijn reactie

    *****
    Ook dit was weer een heerlijk boek van Robyn,lekker in de paardenwereld dat heeft toch wel iets hoor.
    Het liefdes leven tussen Clay en Lilly alle twee van indiaanse afkomst was ook erg mooi om te zien hoe het er tussen twee stammen aan toe gaat.Ook kwamen de andere personen uit de serie weer aan bod en dat is waarom deze serie zo mooi blijft,je vergeet zo niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.