Droom van verlangen (Thunder Point 9)

droomvanverlangen

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 250

Over het boek:
Alleenstaand moeder Lin Su Simmons dopt het liefst haar eigen boontjes. Hoewel ze genoeg aan haar hoofd heeft met haar astmatische tienerzoon, een drukke baan en financi√ęle zorgen, weigert ze hulp te accepteren. Wanneer de knappe triatleet Blake Smiley, die net in een strandhuis bij Thunder Point is komen wonen, aanbiedt om haar zoon weerbaarder te maken, valt dat dan ook niet in goede aarde bij Lin Su. En als hij vervolgens zijn interesse in h√°√°r laat blijken, dreigt ze de controle helemaal te verliezen! Dan ontpopt Blake zich in een angstige situatie als hun redder, waarna ze hem met andere ogen begint te bekijken. Durft ze de gok te wagen en zich met hart en ziel aan hem over te geven?

Mening Jolanda:
Wat een heerlijk boek. Ik kan nooit wachten tot ik weer et een thunderpoint boek mag beginnen en wederom werd ik niet teleurgesteld . Heerlijk boek om te lezen je zit er binnen no time in en leeft helemaal mee met de hoofdpersonen. Dit boek gaat echt verder op het vorige boek. Wil nog zoveel meer zeggen maar dan verklap ik ben ik bang veel en veel teveel dus hup pak dit boek erbij en ga maar snel lezen!!

*****

Mening Marjon:
Een heerlijk boek weer van Robyn Carr, al had ik wel wat moeite met de starre houding van Lin Su. Wat is zij moeilijk voor zichzelf en haar omgeving. De klik tussen haar en Blake voelde ik dan ook niet zo. Maar het is en blijft heel re√ęel neergezet en iedereen die wel eens een boek van Robyn Carr heeft gelezen, weet hoe lekker haar boeken weglezen.

****

Jolanda en Marjon.

Voorgaande delen (klik per boek voor meer info):

Voorgaande delen (klik per boek voor meer info):

Vastegrond nieuwestart metopenarmen twee werelden Beloftevoorlater terugnaarjou goudvoorhetleven volvertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.