Droomeiland *****

droomeiland

 

Auteur: Tracey Garvis Graves
Jaar: 2014
Blz: 160
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V.
.
Samenvatting:
Een afgelegen eiland lijkt de perfecte plek om op adem te komen… De jonge Owen Sparks vlucht weg van zijn hectische bestaan. Zijn leven als internetmiljonair is een aaneenschakeling van meetings, feesten en reizen. Hij vertrekt naar een eilandje in de Indische Oceaan om in alle eenzaamheid zijn leven weer zin te geven. Calia Reed hoort niet bij zijn plannen. Zij geniet met haar broer James van een onbezorgde vakantie op de Malediven en weet niets van het idiote leven dat Owen achter zich heeft gelaten. Als Owen haar in een opwelling vraagt of ze hem op zijn droomeiland gezelschap wil houden, heeft hij geen idee dat zijn zo zorgvuldig geplande reis anders zal verlopen dan hij ooit had kunnen denken…
.
Mijn mening:
Een geweldig vervolg op Gestrand. Dit keer gaat het om Owen, die zijn “snelle” leventje zat is en terug wil naar de basis, zonder verplichtingen. Hij gaat naar een onbewoond eiland bij de Malediven. Eenmaal per maand gaat hij naar het vaste land en ontmoet daar Calia en haar broer. Deze besluiten om samen met Owen een week mee te gaan naar het eiland. Wanneer het noodlot toeslaat verandert alles in een nachtmerrie.
.
*****
.
Clasien

 

5 gedachten over “Droomeiland *****”

    1. Ik heb ze inderdaad omhoog geschoven (waardoor al die andere mooie boeken weer uitgesteld worden ;-))

  1. mijn reactie van het boek *****
    Prachtig weer, in zo’n boek raak je gewoon verloren. In het begin kon ik de link niet goed leggen waar Owen ineens vandaan kwam,want het is al even geleden toen ik gestrand las,maar daar was ik al snel achter, Het is niet zo’n dik boek en het had van mij nog dikker gemogen want het is zo mooi en beeldend geschreven dat ik ook dit boek niet snel zal vergeten.

  2. Het is een heerlijk, misschien iets tekort vervolg van Gestrand. Het verhaal speelt zich vóór Gestrand af maar het is toch het vervolg. En ik denk dat het als vervolg minder boeiend is dan het eerste boek. Bij het eerste boek wist je nog niet wat je kon verwachten maar deze keer wel. Dat maakt het boek een tikje minder dan zijn voorganger. Maar absoluut de moeite waard om te lezen!

    ****

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.