Dubbel en dwars (Mischief Bay 4)

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 413

Over het boek:
Na haar scheiding blijft Harper Szymanski zitten met een naam die niemand goed kan spellen, een huis dat eigenlijk veel te duur is en een tienerdochter die zich voor haar afsluit. Terwijl ze ook nog kampt met de belachelijk hoge normen van haar bazige moeder, probeert ze brood op de plank te krijgen als virtueel assistent. Al lijken sommige klanten niet precies te weten wat virtueel eigenlijk inhoudt, zoals Lucas, de playboy-politieman die voortdurend langskomt…

Ondanks twee afgeronde studies is Dr. Stacey Bloom totaal niet voorbereid op haar meest afschrikwekkende uitdaging: het moederschap. Zij heeft niet de zorgzame genen van haar zus Harper en verkeert nog steeds in de ontkenningsfase. En dan heeft ze haar traditionele moeder nog niet eens verteld dat haar man voor de baby gaat zorgen!

Mening Marjon:
Ook dit vierde deel is weer een juweeltje, net als de voorgaande boeken uit deze serie. In dit deel komen geen bekenden van voorgaande boeken voor (althans niet zover ik weet), waardoor het net zo goed een op zichzelf staand boek kan zijn. Je kan het dus gewoon los lezen. We volgen 3 vrouwen in dit boek: Harper, Harpers zus Stacey en Harpers dochter Becca. Alle drie maken ze het nodige mee, alle drie groeien ze en veranderen ze. De omlijsting bestaat uit liefde, misverstanden, vriendschappen, een moeilijke moeder en honden. Ik heb genoten.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

 

EĂ©n gedachte over “Dubbel en dwars (Mischief Bay 4)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.