Dubbel feest!

dubbel feest

Ook digitaal verkrijgbaar

Auteur: Madeleine Wickham
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2009
Aantal bladzijden: 288
ISBN: 9789044324129

Korte samenvatting:
Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen moment. Na de formaliteiten poseert ze in haar goedkope trouwjurk lachend op de trappen van het stadhuis voor foto’s. Tien jaar later is Milly verloofd met de rijke Simon die prijs stelt op een grootse bruiloft met alles erop en eraan. Milly heeft haar geheime huwelijk nooit aan iemand verteld. Met nog maar vier dagen te gaan haalt het verleden haar onherroepelijk in. Hoe kan ze Simon en haar moeder vertellen dat ze al getrouwd is?

Mijn mening:
Ik vond het verhaal nog al langzaam gaan. Kon er maar moeilijk in het verhaal komen en zat ik eenmaal in het verhaal en toen was het boek alweer uit. Ik had er eigenlijk iets meer van verwacht. Ik hoorde best wel goede verhalen over dit boek. Maar voor mijn gevoel viel het tegen.

Aantal sterren (maximaal 5): ***

Manuela Reijnen.

Het boek is ook ooit gerecenseerd door Marjon.

Meer boeken van Madeleine Wickham.

7 gedachten over “Dubbel feest!”

 1. Ik vind het wel een geweldig boek, zo zie je maar 😉 Ik heb het zelfs al eens herlezen. Ik was altijd liefhebber van haar boeken (ook die ze als Sophie Kinsella schreef) maar vond de laatste boeken wel enigszins tegenvallen.

   1. Manuela, ik moet zeggen dat ik de Shopaholic-reeks ook wel leuker vind. Misschien vind ik haar Sophie Kinsella-boeken sowieso beter. Aanpakken! is ook zo’n favoriet. En: Ken je me nog?

     1. Haha, ik krijg alles wat ik nog wil lezen vast nooit meer allemaal gelezen! Er komen steeds weer boeken bij inderdaad.

  1. Ja, dat is echt apart. Maar ik vind dit eigenlijk een echte Sophie, dus het is toch wel eens anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.