Dubbelhartig

Dubbelhartig

Auteur: Elly Koster
Uitgever: Uitgeverij Cupido
Jaar: 2014
Bladzijden: 378

Samenvatting:
Als Tara’s charmante echtgenoot Nick haar plotseling verlaat, vlucht Tara naar hun vakantiehuis in de Noorse bergen. Daar raakt ze al snel betrokken bij het roerige familieleven van de achtjarige Jesse.
Marije zoekt vanwege haar uitgebluste huwelijk troost in een spannende relatie met Tara’s ex, totdat ze tot haar schrik zijn levensgevaarlijke andere kant leert kennen…
Een (ont)spannende familieroman over twee bijzondere vrouwen van geliefd auteur Elly Koster, die zich afspeelt in het prachtige Noorwegen.

Mening:
Wat heb ik weer genoten van dit nieuwe boek. Elly Koster neemt je opnieuw mee naar een prachtig stukje Noorwegen en ze weet het weer sfeervol te beschrijven. Daardoor waan je je echt daar in die mooie natuur. En dat als achtergrond van een aardig spannend verhaal met veel menselijkheid en de nodige romantiek. Want hoe steekt het verhaal nu in elkaar? En over wie gaat de proloog (want dat maakt je helemaal nieuwsgierig). Toen ik gistermiddag even verder ging lezen, kon ik het boek niet meer wegleggen en las de rest achter elkaar uit. Ik weet nu al dat ik het ooit ga herlezen. Aanrader!

Elly Koster houdt ook een blog bij en heeft daarop een fotoreis van dit boek geplaatst. De plaatsen in dit boek heeft ze zelf bezocht. KLIK HIER voor deze fotoreis.
.
*****
.
Marjon.
.

3 gedachten over “Dubbelhartig”

  1. Daar word ik even stil van, Marjon, vijf sterren voor mijn nieuwe boek. Voor een schrijfster blijft het altijd spannend wat iemand anders van je boek vindt. Dank je wel voor deze mooie recensie 🙂

    Hartelijke groet,
    Elly

    1. Het is gewoon verdiend, Elly. Jij hebt dat boek geschreven hoor 😉 Graag gedaan! Jij ook dank je wel!

      Groetjes, Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.