Een dag in december

 

Auteur: Josie Silver
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2018
Bladzijden: 416

Over het boek:
Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks.
Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voĂ©lt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.
Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is
 de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Mening Marjon:
Dit is een prachtig verhaal over liefde en vriendschap, iets van het leven maken, tweede keuzes en nog veel meer. Ik kon het niet meer wegleggen, wat een heerlijk boek. De hoofdstukjes worden afgewisseld door Laurie en Jack en dat alles beslaat bijna 10 jaar. Soms gaat alles mis en mag niet zijn wat voorbestemd lijkt. Ik denk dat dit boek iedereen doet nadenken en dat het je laat inzien dat er alleen maar een ‘nu’ is. Het is in ieder geval een boek dat ik niet gauw zal vergeten.

*****

Marjon.

4 gedachten over “Een dag in december”

    1. Dan ben je er vast al in begonnen 🙂 Veel leesplezier en misschien wil je nog laten weten wat je er van vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.