Een dapper besluit

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2021
Bladzijden: 248

Over het boek:
Haar leven is perfect… of lijkt dat maar zo?

Voor buitenstaanders leidt Lauren Delaney een leven om jaloers op te zijn: ze heeft een succesvolle carrière, haar man is een vooraanstaand chirurg en ze hebben twee mooie dochters die aan goede universiteiten studeren. Toch neemt ze op een dag een beslissing die alles zal veranderen.

Lauren houdt op met doen alsof ze een droomhuwelijk heeft. Ze trotseert haar heerszuchtige en egocentrische echtgenoot en neemt een advocaat in de arm om van hem te scheiden. Zodra ze aan haar nieuwe leven begint, ontmoet ze een zielsverwant, een man die ook worstelt met alle perikelen rondom het be√ęindigen van een slecht huwelijk.

Maar Laurens echtgenoot wil zijn ‚Äėideale‚Äô leventje terug en zal er alles aan doen om haar plannen te dwarsbomen. Lauren wordt geconfronteerd met een onzekere toekomst, maar dan ontdekt ze bij zichzelf een innerlijke kracht waarmee ze kan vechten voor het geluk en de liefde die ze verdient.

Mening Marjon:
Wat een heerlijk boek van Robyn Carr, echt ouderwets goed zoals de boeken van de serie Virgin River. Dit boek staat op zichzelf en is zover ik weet geen onderdeel van een serie. Het is een boek dat raakt. De belangrijkste hoofdrol is voor Lauren weggelegd en zij probeert uit een gewelddadig huwelijk te stappen. Iets wat grote gevolgen heeft. Je blijft maar lezen en lezen. Het eind vind ik behoorlijk afgeraffeld, dat is zo jammer. Maar ik ga toch voor 5 sterren

*****

Marjon

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.