Een fantastisch uitzicht (Hope’s Crossing deel 4)

eenfantastischuitzicht

Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 414

Over het boek:
Wat begon als een onschuldige flirt…

Na haar koksopleiding in Europa is Alex terug in Hope’s Crossing, waar haar droom eindelijk uitkomt: het runnen van een eigen restaurant. In haar nieuwe drukke leven is geen plaats voor een serieuze relatie – ze houdt het liever bij oppervlakkig flirten. Met de aantrekkelijke aannemer Sam Delgado bijvoorbeeld. Hij is maar voor een paar weken in het stadje, dus perfect voor een tijdelijke affaire. Alleen dan blijkt dat Sam en zijn zoontje zich ineens in Hope’s Crossing gaan vestigen – nota bene in dezelfde straat!

In Hope’s Crossing probeert Sam samen met zijn zoontje een nieuw leven op te bouwen. En dat lijkt aardig te lukken. De vriendelijke mensen in dit kleine stadje nemen hem zonder meer op in hun gemeenschap. Hij is vooral gecharmeerd van de spontane, onvoorspelbare Alexandra McKnight. Maar wat heeft het voor zin in haar te investeren als zij hem niet Ă©cht in haar leven toelaat?

Mening Jolanda:
Waar het vorige deel me niet kon pakken zat ik met dit boek al snel weer echt in het boek en wou ik weten hoe het afliep. Al lachend zo nu en dan op bank las ik verder…… En voor ik het wist was het boek al uit.. Een aanrader dus.

****

Mening Marjon:
Net als bij de voorgaande delen, had ik weer even moeite om alle namen te plaatsen. Er spelen veel inwoners van Hope’s Crossing mee. Maar naarmate het verhaal verder ging, kon ik iedereen weer plaatsen. In dit deel lees je hoe moeilijk Alex het heeft om mensen dichtbij te laten komen. Ze heeft twee trauma’s die dat veroorzaken en er zijn een terminaal zieke vriendin en een begripvolle man voor nodig om in te zien dat ze op het punt staat te verliezen wat ze nog niet eens had. Het boek leest als een trein, je sluit hond Leo in je hart en je waant je in Hope’s Crossing. Aanrader!

*****

Jolanda en Marjon.

tussenhoop nieuwbeginthayne dromen van vroeger

2 gedachten aan “Een fantastisch uitzicht (Hope’s Crossing deel 4)”

    1. De Avalon / Lakeshore Chronicles serie van Susan Wiggs is ook een aanrader, net als de Snow Chrystal serie van Sarah Morgan. Er zijn veel leuke series 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.