Een heerlijk vooruitzicht (Sweet Magnolia’s 11)

Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 2019
Bladzijden: 413

Over het boek:
Na de scheiding van haar bedriegende echtgenoot besluit Adelia Hernandez zich enkel nog te focussen op drie dingen: haar kinderen, hun nieuwe huis in de historische buurt Swan Point en haar werk bij een kledingboetiek in de hoofdstraat van Serenity. Alles loopt op rolletjes, en haar onafhankelijke leven als alleenstaande moeder bevalt haar uitstekend. Maar dan gooit de komst van Gabe Franklin haar plannen in de war Рwant ze heeft nog nooit zo’n sexy man als hij ontmoet!

Gabe Franklin is terug in zijn geboorteplaats Serenity om iets goed te maken, niet om er te blijven. Door de mooie Adelia begint hij echter te twijfelen; misschien blijft hij t√≥ch nog wel even hangen… Aangespoord door de Sweet Magnolias besluit hij een poging bij haar te wagen – en met succes! Al snel heeft hij een hechte band opgebouwd met haar en haar kinderen, maar kan hij zijn verleden opzijzetten en er helemaal voor gaan?

Mening Marjon:
Het elfde deel alweer en de serie niet nog niets in aan boeiend zijn. Ook dit deel boeit weer. Je gaat gewoon van Adelia en haar oudste dochter Selena houden en je kan niet anders dan bewondering hebben voor hoe Adelia vecht voor haar toekomst en haar gezin. Er komen nog een aantal oude bekenden in het verhaal voor en ik denk dat we ook al kennismaken met de hoofdpersoon uit deel 12.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.