Een huis vol vrienden

huisvol

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur Erica James
Uitgever De kern
Jaar 2013
Aantal bladzijde 412
ISBN 9032513915
x
Korte samenvatting
Mia keek ernaar uit om tijd voor zichzelf te hebben. De kinderen de deur uit, haar overheersende man overzee aan het werk in Brussel – eindelijk rust. Owen heeft zijn vrienden verbaasd met zijn verhuizing naar Little Pelham. Maar het dorpje is al sinds zijn kindertijd van grote betekenis voor hem, en hij verlangt naar rust. Als Mia in het dorp Owen tegenkomt, worden ze beiden verrast door de aantrekkingskracht die ze voelen. Het wordt al snel duidelijk dat ‘rustig aan’ niet gaat lukken…
.
Mening Tamara:
Ik heb genoten van dit boek. Erica James heeft een schrijfstijl wat je meeneemt het verhaal in. Leuke karakters en een heerlijk verhaal.
Mening Natasja:
Mia de moeder van Jensen Eliza en Daisy probeert al jaren haar gezin bij elkaar te houden, ze houdt vaak haar man Jeff de hand boven het hoofd, maar is het dat allemaal wel waard?
Iedereen heeft zijn eigen problemen. Maar kan Mia hier nog iets aan doen? Zeker nu Owen in haar leven is gekomen, een geweldige man die iedereen op handen draagt.
Wat heb ik genoten van dit verhaal, van het begin tot het einde.
Want het is zoveel meer dan de korte inhoud van het boek je vertelt. Je leest over de levens in dit gezin en al hun verdriet en frustraties die ze naarmate ze ouder worden hebben opgebouwd.
Het is zo echt geschreven en wordt ook geen moment saai. Doordat het een verdriet is dat jij en ik zelf zou kunnen overkomen grijpt het je erg aan.
Een gezin dat aan de buitenkant zo mooi lijkt, maar schijn bedriegt en zorgt voor de nodige drama’s in het verhaal wat je niet meer loslaat.
Ik heb al meerdere boeken van Erica James gelezen, maar vindt tot nu toe dit toch echt wel de mooiste, al heb ik er nog een paar op mijn nog te lezen lijst staan die hopelijk net zo mooi zijn als deze.
*****
Tamara en Natasja

11 gedachten aan “Een huis vol vrienden”

  1. Ik heb alles gelezen van Erica James, vind sommige boeken wat minder, maar de meesten heel goed. Ik heb dit boek dan ook op mijn lijstje staan!

  2. Ik heb ook al veel boeken van Erica James gelezen, maar deze ken ik helemaal niet. Leuk! Weer iets om op het boekenlijstje erbij te zetten 😉

        1. Tamara, ik denk inderdaad dat ik dit boek ervoor ga kopen (digitaal dan). Maar eind mei komt er ook een nieuwe Karin Slaughter uit. Ik lees niet veel thrillers meer, maar Karin Slaughter (en Tess Gerritsen) kan ik nog altijd niet weerstaan! Dus ik wacht nog even en als ik het niet meer kan weerstaan wordt mijn tientje uitgegeven!

  3. Ik las dit boek zojuist uit en ben diep, diep onder de indruk. Dit is heel heftig, heel menselijk en heel mooi. Wat heeft Erica James een prachtig boek geschreven, vol diepgang, vol herkenning. Ik kon het niet meer wegleggen en ik weet nu al dat ik het zal herlezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.