Een Ierse roos – Ierse harten deel 2 ****

Ierseroos

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Aantal bladzijden: 318
Jaar uitgave: januari 2014

Samenvatting:
Erin McKinnon is altijd jaloers geweest op haar nichtje Adelia, die Ierland ver achter zich heeft gelaten en in Amerika het geluk heeft gevonden. Wanneer ze Burke Logan ontmoet, de eigenaar van de ranch naast die van Dee en haar man Travis, en hij haar een baan aanbiedt, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan.
Al snel komt ze erachter dat Burke in zijn liefdesleven even passievol is als in zijn werk als paardenhandelaar. En omdat zijzelf zich ook altijd door haar passie laat leiden, zegt ze maar wat graag ja op zijn huwelijksaanzoek. Maar als ze hem beter leert kennen, begint ze ernstig te twijfelen aan de wijsheid van haar beslissing. Zou het kunnen zijn dat zij meer in de liefde gelooft dan hij?

Eigen Mening:
Dit boek borduurt verder op Volbloed vuur een boek waarvan ik dacht ja leuk, dus hup op naar deel 2.
Ik vond het leuk om te lezen hoe de relatie tussen Burke en Erin zich ontwikkelt twee sterke persoonlijkheden. In een relatie!
En dan af en toe nog de koppige Adelia erbij! Ja zeker een aanrader! Ik heb met een dikke glimlach op mijn gezicht dit boek gelezen en op naar deel 3.

****

Jolanda

DEEL 1:

volbloedvuur

 

7 gedachten aan “Een Ierse roos – Ierse harten deel 2 ****”

 1. Ik had een blog maar daar schrijf ik al twee jaar niet meer zit verder op een forum maar snap je vraag niet helemaal heb ook wel fb als je Marjon hebt kun je me wel vinden onder Jolanda boon ik zal zo even kijken hoeveel ik heb staan van haar. Ga nu eerst even slapen ben zwanger met veel last van misselijk en harde buiken dus nu eerst even rust pakken

  1. wauw zwanger wat gaaf,je eerste? mooiste wat er is,gefeliciteerd en hoe lang moet je nog?
   ik bedoelde eigenlijk of je ergens je boeken bij houd gewoon om lekker in te snuffelen 🙂 ps wwat voor forum?

 2. Nee het enige waar ik mijn boeken bij houdt is hier hihi maar ik lees al jaren en jaren en sinds mijn reader lees ik nog veel meer. Nu tijdens mijn zwangerschap en de misselijkheid moet ik me rustig houden ook omdat ik veel , last heb van harde buiken dus lees ik vrij veel op t moment ,
  lees twee tot drie boeken op een dag als t mee zit hihihi. En inderdaad vrij spannend allemaal het is mijn eerste 🙂

  ik zit op een forum waar we tips uitwisselen ,maar ze laten niemand meer toe is beetje druk hihihi
  jij leest ook wel aardig veel toch? Houdt jij nog wat bij?

 3. geniet er maar lekker van, behalve van je misselijkheid dan maar ook dat gaat over ;).
  ik zit op meerde sites oa dizzie hebban goodreads boeklezers en mijn eigen blog dan,eindelijk te veel maar ben zo verslaafd ook aan boeken zoeken en recensies lezen.fijn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.