Een kerstmis naar haar hart (Virgin River 20)

kerstmishart

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 208

Over het boek:
Angie LaCroix weet dat het raar klinkt, maar toch ervaart ze het zo: haar leven is na een ernstig auto-ongeluk, waarbij ze zwaargewond raakte, eigenlijk alleen maar beter geworden. Dan heeft ze het uiteraard niet over de lichamelijke gevolgen, maar over het feit dat ze nu intenser van het leven geniet. Voor het ongeluk werkte en studeerde ze alleen maar, nu heeft ze oog voor andere dingen. Zoals bijvoorbeeld voor de knappe en een tikje gevaarlijke man die in het cafĂ© van haar oom Jack aan de bar zit. En omdat ze toch een nieuw leven is begonnen, stapt ze op hem af en knoopt ze een gesprek met hem aan…
Patrick Riordan is in Virgin River om tot rust te komen. Het verlies van zijn beste vriend Jake is hem niet in de koude kleren gaan zitten, en de verantwoordelijkheid die hij voelt voor Jakes weduwe, Marie, en zoon drukt zwaar op hem. Het lijkt hem maar het beste om met haar te trouwen – dan kan hij alles voor haar doen wat nodig is. Een mooi voornemen, tot er een leuke, lieve, warme en prachtige vrouw op de kruk naast hem aan de bar gaat zitten… en al zijn plannen op losse schroeven komen te staan!

Mening Marjon:
Dit deel pakte weer vanaf de eerste bladzijde en is weer een juweeltje. Er is romantiek, diepgang, realiteit, een tikje seks en een grote portie menselijkheid. En helaas is dit het laatste deel van Virgin River. Het is niet bekend of er nog meer delen komen, maar ik hoop het van harte!

*****

Marjon.

Vorige delen:

 

 

     

  

 

 

19 gedachten aan “Een kerstmis naar haar hart (Virgin River 20)”

 1. Mijn reactie op het boek *****
  Ow wat een mooie afsluiting van deze serie, en wat zal ik het gaan missen. Gelukkig staat er weer een geheel nieuwe serie van Robyn klaar. Maar de personen uit deze serie zal ik niet snel vergeten.

  1. Ja, die nieuwe serie is ook heel goed, maar ik zit er nog niet zo lekker in als Virgin River. En ik weet niet of dat nou aan mij ligt of aan de serie…?

  1. Oh dat is ook helemaal niet leuk, Insoon 🙁 Ik heb zojuist deel 7 van de Thunder Point serie gekocht (ook van Robyn Carr). Goede serie ook, maar toch niet zoals Virgin River.

   1. Daar heb ik volgens mij de eerste 6 delen van… Maar als ik de serie van Virgin River uit heb, ga ik eerst eens een ander boek lezen. Een thriller of zo als afwisseling 😉

     1. Ik heb het boek uit en weer een mooi verhaal! Vind het jammer dat de serie nu echt uit is, maar met de afkickverschijnsels valt het mee, hihi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.