Een lichte koude huivering (Grant County 3 – Sara Linton 3)

Schrijver: Karin Slaughter
Uitgeverij: De bezige bij
Jaar: 2003
Aantal blz.: 426

Over het boek:
Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa door een onbekende aangevallen. Sara’s ex-man Jeffrey Tolliver leidt het onderzoek, en dat brengt de nodige spanningen tussen hen teweeg.

Mening Marjon (14 augustus 2007):
De samenvatting hierboven vind ik de suggestie wekken dat dit boek alleen maar om moord en doodslag gaat. Absoluut niet! Vooral de karakters uit dit boek, de psychologie er achter spelen een hele grote rol in dit boek. Echt geweldig. Ik zou meer dan 5 sterren willen geven. Ik lees altijd voor het slapen gaan en na zo’n 20 minuten vallen dan mijn ogen wel dicht (aangezien ik niet bepaald een avondmens ben). Maar dit boek had ik kunnen doorlezen, echt waar. De titel vind ik lichtzinniger dan het zou moeten zijn. Het is best een donker boek. Maar hoe dan ook; gĂ©Ă©n ordinaire thriller. Ik kan alleen nog zeggen: LEZEN DIE BOEKEN VAN KARIN SLAUGHTER!

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.