Een nieuwe start (Thunder Point 2)

nieuwestart

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 269

Over het boek:
Deputy Mac McCain woont en werkt al heel lang in Thunder Point, maar toch heeft hij het gevoel dat hij aan een nieuw leven is begonnen. Eindelijk heeft hij durven toegeven aan zijn gevoelens voor Gina. Dat was niet gemakkelijk – zijn vertrouwen in de liefde was weg nadat zijn vrouw hem van de ene dag op de andere met drie kleine kinderen in de steek liet en nooit meer iets van zich liet horen. Maar nu geniet hij intens van zijn gloednieuwe relatie. Gina geniet ook van Mac, en ze is dolblij dat ze de stap hebben gewaagd. De twee families kennen elkaar al jaren, dus iedereen is in een recordtempo aan de nieuwe situatie gewend. Wat haar betreft staat niets een lang-en-gelukkig in de weg. Tot de ex van Mac plotseling opduikt en aankondigt dat ze weer een rol wil spelen in het leven van haar kinderen. Mac en Gina zijn vastbesloten deze storm het hoofd te bieden, maar is hun prille liefde bestand tegen zoveel onrust?

Mening Natasja
Na de Virgin serie had ik pas Ă©Ă©n deel van Thunder point gelezen, misschien omdat ik de Virgin serie niet goed achter me kon laten en om dan weer meteen in een andere serie te duiken.

Maar na het lezen van dit tweede deel van Thunder point denk ik dat ik er nu wel weer goed in zit, de vele mensen die ik in het eerste deel heb ontmoet worden steeds verder uitgediept en die ga je steeds beter leren kennen. Ik ga deze serie zeker volgen, en wanneer kan je dat beter doen dan heerlijk in de zomer.

****

Mening Marjon
Geweldig! Het kan niet anders of deze serie wordt net zo geweldig als Virgin River-serie – want dat is het nog niet. Ik moest er dan ook even inkomen, maar ik was al gauw verloren in het boek. Het verhaal pakt de draad op waar het eerste boek eindigt en er gebeuren een paar dingen die je niet ziet aankomen, al is het in grote lijnen wel voorspelbaar. Ik kijk uit naar het derde deel; dat komt 10 juni uit.

****

Marjon.

Voorgaand deel:

 

 

 

6 gedachten aan “Een nieuwe start (Thunder Point 2)”

    1. Ik zou willen dat ik die serie nog niet uit had 😛 Jij hebt er tenminste nog een paar tegoed!

  1. Hier nog een fan ik heb het boek nu twee weken uit en zit al te wachten op deel 3 gelukkig is dat bijna 🙂

    1. Het is vandaag de 10e, Jolanda, dus het boek zou vandaag moeten uitkomen 😛 Ik wacht nog even met aanschaffen tot ik dat niet meer uithoud hihi.

  2. Vandaag niet aan tijd gehad maar iade bedoeling dat ik morgen in de winkel ga kijken heb ik wat te lezen op Texel dit weekend hihihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.