Een pikant dessert

pikantdessert

Titel : Een pikant Dessert
Uitgever:Harlequin Holland
Jaar uitgave: oktober 2011
Bladzijden: 146

Samenvatting:
Summer Lyndon mag dan nog jong zijn, ondanks haar leeftijd is staat ze onbetwist aan de top van haar professie. Zo gewild zijn haar beroemde desserts, dat in society-kringen geen diner meer compleet wordt geacht als Summer niet speciaal is overgevlogen voor de bereiding van het zoete hoogtepunt. Verfijnd, intrigerend, verleidelijk… Hotelmagnaat Blake Cocharan kent alle termen waarmee haar creaties worden beschreven. Maar dat ze ook op Summer zelf van toepassing zijn, daar is hij niet op voorbereid wanneer hij haar uitnodigt voor een bespreking. Noch op het temperament dat zich achter al dat moois verschuilt!

Mening:
Ik vond het een leuk boekje, lees op het moment veel boeken en bijna allemaal zijn ze van Nora, Ik heb haar nu ontdekt. Een beetje laat maar ja beter laat dan nooit…
Ik vind haar boeken leuk en dit boekje is kort, maar wel weer leuk en lachewekkend. Tenminste ik kan me de houding van summer goed voorstellen tegen over Blake. Het leuke vond ik dat Blake haar steeds net een stap voor is. Waardoor Summer zich geen houding weet te geven. Ik geef dit boekje dan ook 4 sterren.

****

Jolanda.

EĂ©n gedachte over “Een pikant dessert”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.