Een rode draad ***

rodedraad

Auteur: Francine Rivers
Uitgever: Voorhoeve
Jaar: 2014
Bladzijden: 400

Samenvatting:
In ‘Een rode draad’ van Francine Rivers krijgt Sierra Madrid te horen dat ze naar Los Angeles moet verhuizen vanwege het werk van haar man Alex. Ze vindt het moeilijk om te aarden in haar nieuwe huis en woonplaats. Als ze zich in het dagboek van haar overgrootmoeder Mary McMurray verdiept, ontdekt ze een rode draad die de levens van haar en haar Mary lijkt te verbinden.

Mening:
Ik heb veel boeken van Francine Rivers gelezen, maar deze viel me toch een beetje tegen. Zodra Sierra met Alex  gaat verhuizen zie je Alex helemaal veranderen, ik ergerde me vaak aan hem maar ook aan Sierra dat ze dit allemaal pikte. Het verhaal uit het dagboek van Mary was erg triest maar ik had toch graag willen weten hoe dit allemaal afgelopen was. Als Sierra eenmaal haar geloof terug vindt, leert ze ook te vergeven. Allemaal prima hoor maar ik denk dat je dan wel heel sterk in je schoenen moet staan. Het geloof speelt in dit boek een erg grote rol zeker tegen het einde van het boek, dat had van mij wel iets minder gemogen.

***

Natasja.

EĂ©n gedachte over “Een rode draad ***”

  1. Ik heb hier nog een boek van haar staan, van Clasien gekregen. Ik geloof Bevrijdende Liefde. En dat zal mijn eerste Francine Rivers worden. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.