Een ster van vuur (Sterren-trilogie 1)

eenstervanvuur

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 336
Jaar: 2016

Over het boek:
Sasha Riggs, een wat teruggetrokken kunstenaar, zet haar levendige dromen en nachtmerries om in bijzondere schilderijen. Haar visioenen leiden haar naar het Griekse eiland Corfu, waar vijf zielsverwanten ook naartoe zijn getrokken om de Ster van Vuur te zoeken. Sasha herkent hen direct en brengt hen bij elkaar. Samen vormen zij de Wachters. In een van hen, de goochelaar Bran Killian, ziet Sasha een man vol kracht en compassie. Als Sasha worstelt met haar zeldzame gave, is Bran er om haar te steunen, uit te dagen en in haar te geloven. Maar hun streven naar vertrouwen, eenheid en liefde wordt bedreigd door de duistere macht die uit is op totale heerschappij over de drie sterren


Mening Natasja:
Sasha besluit na haar vreselijke dromen op zoek te gaan naar de waarheid. Waar komen haar dromen vandaan en wat betekenen ze? De dromen en de visioenen die ze heeft, heeft ze in haar schilderijen verwerkt en zo besluit ze om naar Corfu te gaan. Hier ontmoet ze de mensen met de gezichten uit haar dromen en allemaal zijn ze op zoek naar hetzelfde.
Dit verhaal zit, zoals we gewend zijn van Nora weer erg goed in elkaar en zit vol verrassingen.
Iedereen heeft een geheim, maar wil zich nog niet helemaal bloot geven. Want kunnen ze elkaar wel vertrouwen? De spanning en de raadsels zijn erg goed opgebouwd en beetje bij beetje kom je over iedereen te weten wat hun geheimen zijn. Ze zullen allemaal hun krachten moeten bundelen om de drie sterren veilig te stellen en dit brengt de nodige spanning mee in het verhaal.
Ik vond het erg interessant om er achter te komen wie welke krachten had en wat ze ermee kunnen doen om het kwade te bestrijden. Ik kijk uit naar het tweede deel.

****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.