Een tijd om te dansen

Auteur: Beth Moran
Uitgever: Uitgeverij Sestra
Jaar: 2019
Bladzijden: 384

Over het boek:
Ruth Henderson is weer bij haar ouders gaan wonen, en dat op de leeftijd van 33. Maar met de berg schulden die haar overleden partner haar heeft nagelaten en een tienerdochter die in de problemen zit, heeft ze weinig keus.

Ruth voelt zich totaal niet op haar plek in het kleine stadje, waar alle spoken uit haar verleden zich weer laten zien. Haar ouders zijn nogal van haar vervreemd en ze durft haar voormalige jeugdliefde bijna niet onder ogen te komen.

Maar dan wordt ze gedwongen om naar een vrouwenavond te gaan, waar ze een stel bijzondere vrouwen ontmoet, ieder met hun eigen verhaal. Voor het eerst maakt ze Ă©chte vriendinnen.

Een verhaal over gebroken relaties, genezing en vergeving.

Mening Clasien:
Allereerst complimenten voor de uitvoering van het boek, de spontane omslag doet je vrolijk worden. Alles wat een feelgood roman nodig heeft zit verwerkt in dit verhaal.
Waarom dan maar 3*… Mijn persoonlijke mening is dat het boek “blijft hangen”, het verhaal is traag met herhalingen die lijken op wat je al eerder gelezen hebt.

Het onderwerp is wel goed en mooi verteld, de verwerkte thema’s zijn goed beschreven en de personages hebben ieder een eigen karakter.
De thema’s: verlies, vriendschap en vooral eigenwaarde komen goed tot hun recht.

“Er is een tijd om te treuren en een tijd om te dansen”.

Dit verhaal vertelt luchtig over deze belangrijke onderwerpen.

***

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.