Een tuin vol bloemen

 

Auteur: Katie Fforde
Uitgever:  Meulenhoff Boekerij
Jaar: 2017
Bladzijden:

Over het boek:
Een verborgen tuin op een Engels landgoed zorgt voor heel wat verwikkelingen voor de pijlen van Cupido doel treffen.
Lorna en Philly zijn elkaars tegenpolen: Lorna is een verlegen vrouw die een nare scheiding achter de rug heeft en lijdt onder een onbeantwoorde liefde; Philly is een jonge spring-in-“t-veld met een onverwoestbaar goed humeur. Maar hun passie voor tuinieren zorgt voor een diepe band tussen de twee vrouwen. Ze krijgen de opdracht de verwaarloosde tuinen van een prachtig Engels landgoed in de Cotswolds in oude glorie te herstellen, en ze storten zich vol overgave op die taak.
Helaas wil het met de mannen in hun leven niet zo goed lukken. De onverwachte komst van iemand uit Lorna’s verleden, Philly’s veeleisende moeder en de vondst van een afgesloten en volkomen overwoekerde tuin zorgen voor een heleboel verwikkelingen in hun toch al hectische bestaan. De liefde zal hard moeten vechten voor een plaatsje in hun hart


Mening Marjon:
Dit is zo’n boek waarbij je geregeld glimlacht en waar je blij van wordt. Het groepje mensen dat de hoofdrol speelt is leuk neergezet, karakters aardig uitgewerkt en ze lopen tegen dingen aan die in het leven nu eenmaal voorkomen. En natuurlijk is er liefde, vier keer maar liefst en allemaal moeten ze de nodige drempels over. Ik heb genoten van dit gezellige boek waar je zo doorheen vliegt en waar je blij van wordt. En het is niet eens zo voorspelbaar. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.