On Dublin Street: Een verleidelijk aanbod (Lovestories 1)

verleidelijkaanbod

Auteur: Samantha Young
Uitgever: Sijthoff
Jaar: 2013
Bladzijden: 336

Over het boek:
De Amerikaanse Joss Butler verhuist naar Schotland waar ze een nieuwe start maakt in Edinburgh. Haar nieuwe single leventje bevalt haar prima: overdag werkt ze aan haar roman, en ’s avonds staat ze achter de bar in een gezellige pub. Joss’ voornemen om single te blijven wordt plotseling in de war geschopt als ze de broer van haar nieuwe huisgenoot ontmoet: Braden Carmichael. Braden is rijk, aantrekkelijk en single, en bovendien het soort man dat altijd krijgt wat hij hebben wil. En nu wil hij Joss! Maar zij is niet onder de indruk van zijn status en geld. Daarom stelt Braden haar een speciale overeenkomst voor: een verleidelijk aanbod dat ze niet kan weerstaan


Mening Natasja:
Het lijkt wel of alle romans tegenwoordig verder uitgebreid zijn, zeker het erotische gedeelte.
Ook dit boek heeft hele mooie erotische tinten en veel gevoel voor humor, maar ook zit er in dit boek een goed verhaal met verdriet en heeft net iets meer diepgang als de andere boeken die ik in dit genre heb gelezen.
Ik had het dan ook in twee dagen uit en sloeg het met een tevreden gevoel dicht. Ik wil dan ook zeker het tweede deel van deze serie gaan lezen zodra het uitkomt.

*****

Mening Marjon:
Dit is mijn eerste boek van Samantha Young en het smaakt naar meer. In dit boek speelt Joss (Jocelyn) de hoofdrol. Ze sleept twee grote trauma’s mee en ze heeft zo haar eigen manier om overeind te blijven in het leven. Maar dat gaat haar niet bepaald af… liefdesroman met een tukje erotiek, maar met een absolute diepgang. Leest prettig weg en je gaat echt van Joss houden.

*****

Natasja en Marjon.

EĂ©n gedachte over “On Dublin Street: Een verleidelijk aanbod (Lovestories 1)”

  1. In eerste instantie dacht ik weer een verhaal ala Sylvia Day of Maya Banks te gaan lezen. Maar schijn bedriegt, in dit geval de titel. Dit verhaal heeft inderdaad een erotisch tintje, maar een bijzonder mooie, emotionele boodschap. Jocelyn (Joss) heeft op jonge leeftijd haar familie verloren door een ongeluk en heeft dit nooit kunnen verwerken. Grote angst voor gevoelens voor anderen weerhoudt haar ervan om relaties aan te gaan. Branden, de broer van haar huisgenoot, gooit haar leven overhoop. Een prachtig verhaal om te lezen, ik heb een traantje weggepinkt. Aanrader. Sterren 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.