Een vorm van verraad (Paul Vegter 7)

Auteur: Lieneke Dijkzeul
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020
Bladzijden: 280

Over het boek:
Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het zevende deel in de Paul Vegter-serie. Inspecteur Paul Vegter ontvangt een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak.

Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het nieuwe deel in de serie over inspecteur Paul Vegter.

Een paar dagen voor zijn huwelijk ontvangt inspecteur Paul Vegter een dreigbrief met de boodschap: ik ga iets rechtzetten, klootzak. Thuis blijkt er een tweede brief te zijn bezorgd, waarin zijn aanstaande vrouw – en collega – RenĂ©e wordt bedreigd. Ze maken zich zorgen, maar hebben geen enkel aanknopingspunt.

De dreiging wordt reëel wanneer er op een nacht een aanslag op het huis van Paul en Renée wordt gepleegd, die hen verbijsterd achterlaat. Ze krijgen bewaking en werken verder aan de zaak van een kind dat onder verdachte omstandigheden van een balkon is gevallen.

Op hun trouwdag verlaten ze net het stadhuis – door een erehaag van collega’s in uniform – als er vanuit een rijdende auto een wapen op hen wordt gericht.

Mening Marjon:
Eindelijk weer een vervolg in deze serie en wat heb ik er weer van genoten. Vanaf de eerste bladzijde zit je er in en pak je ook alle personen weer op. Het boek volgt het wel en wee van Paul en Renée die naar hun trouwdag toeleven als er een aanslag wordt gepleegd. En dat zet alles op zijn kop. Er wordt gezocht in het verleden maar ze komen er niet uit en de dreiging wordt groter. Niet super spannend maar wel een echte pageturner. Aanrader.

*****

Marjon.

De vorige delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.