Een woordje van de beheerder

… van deze boekensite.

Achter me liggen 2,5 maand van ziek zijn en ziekenhuisopname. Inmiddels ben ik thuis en gaat het de goede kant weer op. Het heeft echter als gevolg dat er vanaf 10 december niet meer is gelezen en ik heb dat nog steeds niet opgepakt. Dat gaat vanzelf wel weer goed komen. Maar tot die tijd moeten jullie het even doen met recensies van oude boeken (die natuurlijk ook het lezen waard zijn). 

Tot gauw!

Marjon. 

6 gedachten aan “Een woordje van de beheerder”

 1. Beste Marjon,
  Wat vervelend dat je zo lang ziek geweest ben. Veel sterkte verder met je herstel. Hopelijk kom je weer snel tot lezen toe maar denk vooral eerst aan jezelf. Veel beterschap toegewenst. Liefs van Trudie.

 2. Hoi marjon,
  Erik heeft ons op de hoogte gehouden van jouw en je man.
  Heftig hoor maar ik lees dat je weer lekker thuis bent, weer samen.
  Gezondheid is toch wel het allerbelangrijkste.

  Het lezen komt vanzelf weer opgang. Rustig aan doen.
  Groetjes Clasien

  1. HiHi Clasien,

   Wat leuk om weer even iets van je te horen. We zijn inderdaad weer samen en dat is genieten. Het was een horror-scenario en kantje-boord. Wat je zegt: gezondheid is het allerbelangrijkste. Daar weet jij helaas ook alles van. Ik ben alweer aan het lezen, ik heb inmiddels 3 boeken uit. Ze moeten nog worden geplaatst en ik bleek ook nog een paar gelezen boeken van voor ik ziek werd niet te hebben geplaatst. Uitgelezen wordt vanzelf weer opgepakt. Ik geniet gelukkig echt van lezen.

   Voor jou ook sterkte en dank je wel voor je bericht!

   Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.