Een zomer in Parijs

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 311

Over het boek:
Een zomer barstensvol vriendschap, liefde… en hoop!

Parijs… bestaat er een romantischer plek om je trouwdag te vieren? Een reisje naar de lichtstad lijkt Grace het ideale cadeau om David mee te verrassen, de man met wie ze al vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd is.

Wacht even: met wie ze gelukkig getrouwd w√°s. David heeft namelijk ook een verrassing voor h√°√°r: hij wil scheiden. Nog niet helemaal bekomen van de schok, besluit ze dan in hemelsnaam maar alleen te gaan. Maar in je eentje in een bruidssuite ga je je niet direct beter voelen, ontdekt ze algauw. Op zoek naar een ander onderkomen botst ze op tegen een Engels meisje, Audrey, dat dringend op zoek is naar een baantje. En dat terwijl ze geen woord Frans spreekt.

Op het eerste gezicht hadden de impulsieve Audrey en de altijd even beheerste Grace niet méér van elkaar kunnen verschillen. Toch ontwikkelt zich een hechte vriendschap, waarin ze elkaar helpen om zichzelf te vinden Рof, in het geval van Grace, terug te vinden. En ontdekken ze uiteindelijk allebei waarom Parijs al eeuwenlang de stad der liefde wordt genoemd!

Mening Marjon:
Wat een heerlijk boek dat je meeneemt naar Parijs. Er ontstaat een mooie vriendschap tussen de Amerikaanse Grace en de Britse Audrey ondanks dat ze een generatie verschillen. Die vriendschap is heel mooi neergezet, net als de karakters van beide vrouwen aardig uitgewerkt zijn. Ze hebben allebei geheimen maar die maken ze elkaar al gauw duidelijk. Daarnaast speelt er nog een mysterieus verhaal betreffende een Parijse boekwinkel. Ik kon het boek niet meer wegleggen. Wat een aanrader!

*****

Marjon

2 gedachten over “Een zomer in Parijs”

  1. Dit lijkt mij wel een heerlijk feelgood boek. Voor de aankomende herfst en winterdagen dat het geen weer is om lekker naar buiten te gaan. Ik zet hem op mijn lijstje.
    groetjes Ghita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.