Eenmaal andermaal

Schrijver: Jill Mansell
Uitgeverij: Sijthoff
Jaar: 2009
Bladzijden: 352

Over het boek:
Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Ze maakt een nieuwe start en gaat werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas.
Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de ‘Jackrace’. Bovendien heeft Jack de reputatie een echte versierder te zijn. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen?

Mening Marjon (19-2-2011):
Ik vind de boeken die ik tot nu van Jill Mansell heb gelezen grenzen aan oppervlakkigheid. Dat is een zeer persoonlijke mening, want haar boeken zijn heel erg populair. Maar soms heb je zin in oppervlakkigheid en ik heb nog steeds een paar boeken van haar liggen. Dus dan ga je er gewoon Ă©Ă©n lezen. En dit keer was ik erg verrast! Want dit boek heeft net wat meer in zijn mars. Nee, erg diep gaat het niet, maar dat is ook niet nodig om er wat inhoud aan te geven. En dat heeft dit boek absoluut. Op de een of andere manier gaat dit boek wat meer over Het Leven vergeleken de andere boeken die ik las van haar en ik las het in een ruk uit. Als ze meer van dit soort chicklits heeft geschreven, zal ik ze zeker lezen!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.