Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

eetjezelfmooi

Auteur: Amber Albarda
Uitgever: Spectrum
Jaar: 2015
Bladzijden: 255

Over het boek:
Basisboek van Amber geheel geactualiseerd.
Meteen na verschijnen in 2010 bleek Amber Albarda met haar Food-IQ-methode een schot in de roos: media en publiek omarmden haar gedegen kennis over voeding en levensstijl. Meer dan 65.000 exemplaren vlogen de toonbank over. Zij schreef sindsdien nog vijf succesvolle boeken boordevol recepten, informatie, en met prachtige fotografie.
Geheel geactualiseerd verschijnt de bestseller Eet jezelf mooi, slank & gelukkig opnieuw, in een vormgeving die dit basisboek nog beter recht doet. Amber was een van de eersten die schreef over het effect van tarwe, zuivel en suiker, en zij verwerkt in deze editie de nieuwste inzichten. Een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt.

Mening Marjon:
Het boek leest heel makkelijk weg en is daarom een aanrader voor iedereen. Het is absoluut niet belerend, er wordt alleen heel duidelijk uitgelegd waarom je bepaalde dingen wel zou moeten eten waarom andere dingen niet. Het wordt alleen maar logisch en dat kan juist een stimulans zijn. Amber vertelt over de bloedsuikerspiegel, over overgewicht, over de mentale gezondheid en doet dat ook af en toe met humor. Het is een boek waar je blij van wordt. Achterin het boek staan menusuggesties, recepten en lijsten met voedingsmiddelen. Aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.