En toen vond ik jou

entoenvondikjou

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur Kathleen MacMahon
Uitgever De Boekerij
Jaar 2012
Aantal bladzijden 336
ISBN 9789022561591

Korte samenvatting
Adeline is een werkloze architecte die zich bij haar singlebestaan heeft neergelegd nadat haar lange relatie eindigde. Elke dag wandelt ze met haar hond langs de zee, zorgt voor haar vader en trekt baantjes in het zwembad. Bruno is een Amerikaanse ex-bankier die in Ierland rondreist op zoek naar invulling van zijn leven. Geen van beiden had verwacht de ware grote liefde nog te vinden, maar hun liefde ontvlamt direct bij hun eerste ontmoeting. De weken die volgen zijn de gelukkigste uit hun leven.Dan gebeurt het ondenkbare:Adeline blijkt kanker te hebben en haar vooruitzichten zijn niet goed. Ze besluiten te trouwen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden. En toen vond ik jou is een schitterende, hartverscheurende roman over het vinden van de perfecte liefde, de kracht van optimisme en het onherroepelijke afscheid van het leven.

Mening
De korte samenvatting zegt al genoeg. Een prachtig, gevoelig boek, waar je jezelf in kan verliezen. Ik kon het niet meer wegleggen.

Aantal sterren (maximaal 5) *****

Marjon.

6 gedachten over “En toen vond ik jou”

 1. Allereerst nog de beste wensen voor 2013!

  Wat een boel boeken heb je het afgelopen jaar gelezen zeg. Ik vond die 94 boeken van mij al veel 😉 En ik zie dat je voor 2013 ook al wat boeken hebt uitgelezen. Ik hou zelf ook weer een lijst bij van dit nieuwe jaar, leuk.

  liefs Insoon

  1. Grappig, ik reageerde net bij jou en heb jou niet eens de beste wensen gegeven. Maar natuurlijk ook voor jou de beste wensen voor 2013!

   Ik vond ook al dat jij veel boeken hebt gelezen, 94 is echt veel hoor! En we gaan er weer lekker van genieten!

   Liefs, Marjon.

 2. Bedankt voor je wensen hoor!
  Het was inderdaad balen dat ik juist in de Kerstvakantie ziek werd (zul je altijd zien hĂš), maar gelukkig mag ik de opgenomen verlofdagen meenemen naar dit jaar.

  liefs van de andere ‘leesgek’ 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.