Enkeltje liefde

 

Auteur: Linda Goodnight
Uitgever: Harlequin
Jaar 2008
Bladzijden: 132

Over het boek:
Ik zoek een nieuwe mama.’ Kelsey – alleen, zwanger en berooid – zit al uren vast op het vliegveld, als een meisje dit tegen haar zegt. Haar vader blijkt Ryan Storm te zijn, de miljonair op wie Kelsey vroeger stiekem verliefd was. Als Ryan haar spontaan een baan als nanny aanbiedt, lijken al haar problemen opgelost. En ze zal heus niet opnieuw hopeloos verliefd op hem worden. Echt niet! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Mening Marjon:
Je bent net weduwe en nog zwanger ook en je overleden man heeft je met hoge schulden achtergelaten. Het overkomt Kelsey en als ze al uren op een vliegtuig zit te wachten wordt ze aangesproken door een meisje. En dat meisje blijkt de dochter te zijn van iemand van vroeger: Ryan. Hij is weduwnaar en in een opwelling neemt hij haar aan als kindermeisje en lerares voor zijn dochter. En daarmee verandert zijn hele leven.
Leuk boek dat lekker wegleest. Je kruipt in de huid van Kelsey maar begrijpt Ryan’s angsten ook zo goed. Het boek verveelt geen moment en kent diepgang.

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.