Er is een tijd…

… van komen en gaan.

Deze website startte ooit in 2006 samen met een vriendin. Gewoon voor het leuke. En dat is het ook gebleven. Al kreeg ik ook recensie-boeken en had ik soms wel eens het gevoel van ‘moeten’. Lezen bleef en anderen vonden het ook leuk om hun recensie hier te plaatsen.

Maar er is veel veranderd. Niemand bood zijn recensies meer aan, recensieboeken kwamen niet meer en toen werd ik ernstig ziek. Daar zat ik een jaar geleden middenin. Ik ben door het oog van de naald gekropen en ben nog niet eens hersteld. Ik heb 4 weken op IC doorgebracht en dat laat zijn sporen na. Maar ik ben er nog en hoe! Dat het lezen niet meer lukt vind ik niet eens zo erg. Er zijn genoeg andere dingen en ik ben zo dankbaar dat ik er nog mag zijn. En misschien komt het lezen weer. Maar ik weet nu al dat ik dan niet meer de behoefte zal voelen dat met iedereen te delen. Dat heb ik zo’n 15 jaar gedaan en dat was genoeg.

Omdat er nog vooruit gepland is zullen er nog oudere recensies verschijnen. Op 12 juni van dit jaar verschijnt de laatste. Maar alles blijft staan en van vele series is de juiste volgorde terug te vinden. Dus ik hoop dat jullie de weg naar mijn Uitgelezen altijd blijven vinden.

Ik wil iedereen bedanken voor het trouwe volgen hier, voor het plaatsen van reacties, het aanbieden van recensies en zoveel meer. Zo dank je wel!

Marjon.

6 gedachten aan “Er is een tijd…”

 1. Hoi marjon groot gelijk gewoon genieten van wat nog wel kan. Bij mij staat lezen ook op een laag pitje ivm gezondheidsproblemen.
  Momenteel legpuzzels maar alles met mate.
  Het gaat je goed

  1. Ik ben heel enthousiast aan het legpuzzelen. Lekker ontspannen. Ik hoop dat het gauw wat beter met jee gaat en dat we af en toe iets aan elkaar laten horen!

   Marjon.

 2. Heel mooi geschreven.
  Je moet een keer stoppen en nu is de tijd gekomen dat je het gaat doen.
  Je heb het altijd met plezier gedaan

 3. Je hebt groot gelijk, dit zal je zoveel rust geven geloof me 😉
  En je hebt nu weer andere leuke dingen, zo kan je van zoveel dingen genieten.
  xx

  1. Ja, dat van die rust is er al. Heerlijk. En zowaar een boek uitgelezen dit weekend (was ik in november mee begonnen). Ik geniet inderdaad van heel veel!

   XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.