Exit

exit

Ook DIGITAAL verkrijgbaar

Auteur Katy Regan
Uitgever A.W. Bruna Uitgevers
Jaar 2012
Aantal bladzijden 296
ISBN 9789400500396

Korte samenvatting
Het leven van de twee√ęndertigjarige Caroline had erop vooruit moeten gaan nadat ze, drie maanden voor de bruiloft, haar verloving met Martin had verbroken. Met inmiddels een nieuwe to do list, een bloeiende carri√®re en een geheime minnaar heeft ze het toch maar mooi voor elkaar. Denkt ze. Totdat haar halfzusje Lexi van zeventien onverwachts op de stoep staat en per se bij Caroline in Londen de zomer wil doorbrengen. Gedurende de zomer tuimelen de elementen van Carolines leven (inclusief exen, minnaars, werk en familie) over elkaar en moet ze enkele beslissingen nemen om haar leven te beteren. De vraag is of dat gaat lukken met de aanwezigheid van haar zusje, die duidelijk iets te verbergen heeft en tegen wie ze zelf ook niet eerlijk is.

Mening
Haar eerste BOEK vind ik zo geweldig, dat ik het al 2x gelezen heb. En je verwacht natuurlijk dat haar volgende boek minstens zo leuk is. Maar dat is het niet. Althans, dat vind ik. Ik vind het rommelig, langzaam gaan en het verhaal loopt niet zo lekker. Jammer. Toch las ik het uit, daarom nog 3 sterren.

Aantal sterren (maximaal 5) ***

Marjon.

6 gedachten over “Exit”

 1. Oh wat jammer dat deze dan wat tegenviel. Dat eerste boek wil ik ook nog eens gaan lezen. Hoor ik veel positieve dingen over.

 2. Zelf heb ik ook haar boek ‘Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger’ gelezen, erg leuk! Jammer is het dan dat dit boek van haar wat tegenviel…

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  ps: de kersverse moeder vond de taart prachtig ūüėÄ

  1. Ja, dat boek is zó leuk, dat ik nu al weet dat ik het nog een derde keer zal lezen (ooit).

   Tja, als de kersverse moeder die taart niet mooi had gevonden, had ze een bril nodig gehad hihihi. Wat een kunstwerk!

   Fijne dag!

   Liefs, Marjon.

   1. Sterkte met je moeder. Lijkt me een behoorlijke zorg, en helemaal nu ze ook nog haar arm heeft gebroken. Woont ze bij jullie in de buurt. Tsja, en dan zul je altijd zien dat je juist op zo’n moment snotverkouden wordt h√®… Ze zeggen dat het weer winter gaat worden, dus ik denk dat ik ook veel binnen te vinden zal zijn met een boek. Ben net begonnen in ‘De overspelclub’, leuk ūüėÄ

    Een mooi weekend!
    liefs Insoon

    1. Inmiddels ben je al een beetje op de hoogte ūüėČ

     Ik wens je een heerlijke lees-zondag toe!

     Liefs, Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.