Femme fatale (Kathleen Verlinden 7)

 

Auteur: Anja Feliers
Uitgever: Lannoo
Jaar: 2017
Bladzijden: 328

Over het boek:
June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude gevoelens weer oplaaien en doet June helemaal opfleuren. Maar kan ze haar nieuwe minnares wel vertrouwen? Lexi stelt June voor aan psychologe Kathleen Verlinden, die mee op zoek gaat naar wat er met Imke is gebeurd. Alleen blijken de geheimen die Kathleen zelf koestert, minstens zo groot en dreigen ze allemaal uit te komen.

Mening Clasien:
Ook dit is weer een erg goed boek van deze schrijfster, met in de hoofdrol June en Lexie en natuurlijk Kathleen Verlinden met haar gezin. Twee verhaallijnen die samen komen. June heeft twee jaar geleden een brand overleeft, haar dochtertje niet, maar ze kan zich niks meer herinneren van de toedracht. Hoe is de brand ontstaan?
Geheimen worden langzamerhand ontrafeld met de nodige spannende momenten.

Ook dit deel bevat een open einde, we zullen dus nog meer gaan horen over Kathleen en haar dierbare.

*****

Mening Natasja:
Voor mij is dit gewoon één van mijn favoriete schrijfsters op dit moment. Je hebt spanning maar ook het romantische gedeelte in al haar boeken zorgt dat je van alles wat krijgt.
Na  het verlies van Imke is June altijd twijfels blijven houden over wat er nu werkelijk gebeurd is. Op haar man kan ze allang niet meer bouwen en het huwelijk staat op instorten. Dan komt Lexi weer in haar leven en dat verandert alles. Dit is niet alles want ook Kathleen kampt met haar liefdesleven en moet keuzes gaan maken. Maar wanneer maak je de juiste keuze?
Ik vond al haar boeken tot nu toe geweldig, bij dit deel één puntje minder. Want is dit nu het einde?

****

Clasien en Natasja.

Voorgaande delen:

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.