Fireside (Avalon / Lakeshore Chronicles 5)

Fireside

Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2009
Bladzijden: 308

Het boek:
Dreams come true with Susan Wiggs Kim van Dorn was living the dream. The best publicist on the West Coast and girlfriend of a star – it all seemed too good to be true. There was just one catch: it was. Now that Kim’s perfect life has imploded she flees to Willow Lake to start over. With no career and moving back in with her mother, Kim is afraid of what the future might hold. To protect her heart she vows never to let another man in – and then sexy baseball player Bo turns up and challenges all her rules. A fresh start and a supportive community are just what Kim needs to push her into a bigger and better future. While she’s making a new life for herself, Kim must learn to leave the past in the past and that risking her heart won’t always end in disaster.

Mening Marjon:
Ik vind de serie Avalon / Lakeside Chronicles zo goed dat ik na het vierde boek besloot niet keer te wachten tot er weer een boek in het Nederlands vertaald wordt. Er zijn inmiddels al zo’n 10 boeken van de serie uit en dus heb ik deel 5 in het Engels gekocht. En dat maakt voor mij dat dit boek beter lijkt dan de voorgaande vier. Zo gaat dat meestal: lezen in de originele taal maakt een boek beter. Dat is me al eerder opgevallen en misschien ga ik meer in het Engels lezen. Terug naar dit boek. Ik sloot voor AJ snel in mijn hart, al duurt het even voor zijn vader dat ook doet. Bo doet alles voor zijn zoon, maar de wederzijdse liefde en band moeten nog groeien. Je ziet dat het Kim veel beter afgaat. Maar Kim heeft ook een verleden en dat staat eerst tussen haar en Bo in. Op het moment dat dat wegvalt, neemt het verhaal een andere wending. Ik was verloren en bleef maar lezen. Wat is Susan Wiggs toch een fantastische schrijfster!

*****

Marjon.

3 gedachten aan “Fireside (Avalon / Lakeshore Chronicles 5)”

  1. Wauw goed dat jij Engelse boeken leest. Ik kan dat niet, wel Engels hoor, maar geen boeken lezen in die taal. Wanneer ik dan een woord niet ken ga ik dat opzoeken en dat werkt voor geen meter. Dus ik wacht gewoon rustig op de Nederlandse versie. Je maakt me trouwens wel nieuwsgierig naar deze serie.

    1. Die serie is echt de moeite waard, Clasien! Ik ben ooit begonnen met jeugdboeken in het Engels lezen, daarna de Harry Potter-reeks en ik weet een ding: in de eigen taal zijn boeken beter! Als je een tijdje niet in het Engels hebt gelezen, moet je er weer even inkomen, maar zodra je lekker in het boek zit, vergeet je dat je in een andere taal leest. Ik lees het zoals Nederlands, dan ga je ook niet elk woord apart vertalen of er een betekenis aan verbinden. Probeer maar eens een jeugdboek, dat gaat je vast wel lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.