Flirt op 5th Avenue (Veel liefs uit Manhattan 3)

 

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 218
Jaar: 2017

Over het boek:
Veel liefs uit Manhattan Niets zo romantisch als kerst in New York… toch? Deel 3 Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is… Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering…

Mening Natasja:
Het derde deel van één van mijn favoriete schrijfsters en het eerste dit jaar in de kerstsfeer.
Eva weet niet beter dan dat ze alleen is als ze het huis van Lucas voor de kerst moet gaan versieren, maar Lucas heeft andere plannen rond deze donkere dagen. Hij sluit zich op om aan zijn verhaal te werken en iedereen weet niet beter dan dat hij niet thuis is.
Je kunt dan wel nagaan dat het al erg leuk begint als deze twee – die van niets weten – elkaar ontmoeten.
De nodige frustraties van beide kanten voel je aan, maar ook weet je dat dit niet zo zal blijven. Toch heeft dit verhaal weer de nodige diepgang, waardoor je het niet kan wegleggen.
Ik heb genoten van de kwebbelgrage Eva. Maar ook blijven de lieve vriendinnen uit de vorige delen regelmatig opduiken, zodat we die zeker niet vergeten.
Voor mij mag het volgende deel dan ook snel uitgebracht worden in het Nederlands, want ze zijn heerlijk verslavend.

*****

Natasja.

Mening Marjon:
Vanaf de eerste bladzijde is er een bijzondere chemie tussen Eva en Lucas die je doet doorlezen. Eva is prachtig neergezet: heel gevoelig maar heel sterk. Ze is in de rouw en dat heeft ze gemeen met Lucas, maar verder hebben ze weinig gemeen. Maar Lucas kan niet om haar heen: ze is open, eerlijk, liefdevol, optimistisch en betovert hem. Heerlijk sfeervol boek met de nodige diepgang, humor en seks. En met de andere twee vriendinnen: Paige en Frankie. Ik heb genoten en ik hoop dat er nog een deel 4 komt!

*****

Natasja en Marjon

Voorgaande delen (inclusief deel 0,5):

  

 

2 gedachten aan “Flirt op 5th Avenue (Veel liefs uit Manhattan 3)”

  1. Deze staat op mijn lijstje maar eigenlijk niet bewust van de andere delen…. dat wordt dus maar even uitstellen en straks eerSt de andere delen aanschaffen lezen hihi… maar leuk dat dit boek jullie beide zo aanspreekt. . Gevalletje komt op het lijstje du

    1. Het is inderdaad leuker om het als serie te lezen! En het volgt enigszins op Puffin Island, maar is ook goed los daarvan te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.