Geknipt voor Miranda

Miranda

Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2001/2013
Aantal bladzijden: 352

Samenvatting:
Een man is net een trein – er komt altijd een volgende! Miranda is in de wolken als ze Greg ontmoet: hij is knap, geestig en lijkt meteen dol op haar. De volmaakte man! Greg vindt Miranda ook erg leuk: ze is mooi, ze is jong en ze zeurt nooit over baby’s. Natuurlijk heeft hij haar niet alles over zichzelf verteld – zelfs de liefste meisjes gaan soms een beetje raar doen tegen een man die net zijn zwangere vrouw in de steek heeft gelaten. Maar daar hoeft ze toch niet achter te komen?
Gelukkig voor Miranda zijn mannen net treinen – tijdenlang sta je te wachten en komt er niet Ă©Ă©n, en dan komen er ineens drie tegelijk. Ze moet alleen de juiste zien te pakken…

Mening:
Een leuk en grappig boek, wat lekker wegleest. Maar ergens na 3 kwart gelezen te hebben, werd het wat saai, het kabbelde maar door en door en de hoofdpersonen kwamen steeds minder realistisch over. Ik denk dat het verhaal eigenlijk een beetje ingekort moet worden.

***

Marjon.

 

15 gedachten over “Geknipt voor Miranda”

 1. hier komt mijn reactie van het boek heb het in 2009 gelezen maar ik heb ze allemaal van haar en ben een fan van haar boeken 🙂
  *****
  Weer van iedere bladzijde genoten.
  Ik heb dit boek ook met een glimlach gelezen heerlijk.
  Weer een boek met alles erin ,humor verdriet..meerdere personen.
  Ook nu weet ik weer waarom ik al haar boeken wil hebben.toppie

  1. Ik heb met de boeken van Jill Mansell een haat-liefde-verhouding. Het ene boek vind ik geweldig en het andere boek valt tegen. Het zegt waarschijnlijk meer over mij 😉

   1. het is maar net hoe je stemming op dat moment is denk….toen ik pas chicklits las was zij 1 van mijn favorieten samen met sophie kinsella,ondertussen heb ik er al vele ontdekt.

 2. Goedemorgen Marjon,

  Dank je wel. Ik heb donderdag erg druk. Hopelijk komt mij ook goed. Pffff…
  Lekker lees plezier gewenst.
  En ook fijne feestdagen gewenst.
  En voor spoedig 2014 toe!

  Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

  1. Goedenavond Ferry & Jacqueline,

   Hier ook druk, mijn moeder in het ene en mijn vader in het andere zorginstelling. We racen maar heen en weer. Ik hoop echt dat 2014 voor ons allemaal beter wordt.

   Liefs, Marjon.

  1. ik heb dit boek in 2009 gelezen ik zou niet weten wat ik nu zou zeggen haha maar ik vind al haar boeken heerlijk en ontspannen, heb je ook ergens een boekensite jolanda of ben je op goodreads?

   1. Ohhh Hihihi sorry zie ineens mijn naam staan Hihihi sorry voor late reactie.

    Ik maak heeeel soms wel eens een recensie voor uitgelezen 🙂 ben gek op lezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.