Wat heb ik gelezen in 2018?

Inmiddels is het nieuwe jaar alweer 2 dagen oud en we zijn al overspoeld met overzichten en lijsten. En daar voeg ik nog even iets aan toe: mijn leeslijst van afgelopen jaar. Ik doe niet aan ‘challenges’ en ik heb geen streven, behalve dan dat ik met plezier wil lezen. Ik lees elke dag: al is het maar 10 minuten voor het slapengaan. Ik heb de rare gewoonte meerdere boeken gelijktijdig te lezen, maar voor mij werkt het en ik heb er plezier in. Daar gaat het om. Naast boeken lees ik ook tijdschriften via Leeslounge. Jarenlang las ik geen tijdschrift en nu merk ik hoe leuk dat weer is!

Leg jezelf geen streven op: lees met plezier. De wereld van boeken is zo groot, zo breed, zo uitgebreid. Voor iedereen is er wel iets te lezen. Wat een heerlijk idee!

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken voor het volgen van Uitgelezen, voor de toegevoegde waarde van recensies en natuurlijk wens ik iedereen een prachtig jaar toe vol liefde, gezondheid en mooie boeken!

Marjon.

PS Je ziet mijn leeslijsten hier: KLIK

12 gedachten aan “Wat heb ik gelezen in 2018?”

 1. Lezen is heerlijk hier afgelopen jaar ook veel gelezen alleen weinig tijd om recensies te schrijven met 3 kinderen onder de 5.
  In totaal 88 boeken gelezen 🙂
  Niet allemaal dikke boeken of boeken die er echt tot doen zitten ook veel flut romannetjes tussen 🙂

  1. Jij hebt nog veel gelezen, aangezien je voor de derde keer moeder werd 🙂
   Ik vind de term ‘flutromannetjes’ helemaal niet terecht. Er zitten juweeltjes tussen en ook dat is een kunst om te schrijven! Lekker blijven genieten van die prachtkinderen van jullie en al die heerlijke boeken!

 2. Marjon ook voor jou de beste wensen voor 2019.
  Ik lees ook meerdere boeken tegelijk en vind dat leuk. Dat kan dan tegelijkertijd een gewoon boek zijn of n e-book.
  Bij mij komt het er niet van om elke dag te lezen maar als ik lees beleef ik er wel veel plezier aan.
  Ik ben al benieuwd welke boeken je weer gaat lezen in 2019.
  Succes hoor.
  Groeten van Trudie.

  1. Dank je wel, Trudie! Eindelijk iemand die ook meerdere boeken leest! Sinds ik weer lid van de bibliotheek ben, lees ik ook weer papieren boeken. Dat bevalt eigenlijk heel goed.

   Ik ben ook benieuwd eigenlijk haha! Ik heb een (digitale en papieren) stapel liggen en er komen weer boeken uit ook.

   Groetjes, Marjon.

 3. Ik vind zo’n kei gave site iedere dag kijk ik met plezier welk boek er gwlezen is vaak koop ik via deze site een mooi boek als je er op klikt vewijst hij zogezegt naar bol.com onwijs heerlijk en leuk lezen.😍😍😍

  1. Hallo Grietha,

   Wat leuk dat je zo van Uitgelezen geniet. Dank je wel voor het compliment! Ik hoop dat het me blijft lukken dagelijks een boek te plaatsen. Ik blijf in ieder geval lezen!

  1. Jij ook nog een goed jaar gewenst, dank je wel! 20 of 200… Het maakt niet uit. Het gaat er om dat je plezier beleeft aan het lezen. Misschien lees ik dit jaar wel opeens de helft van vorig jaar… Het is zo onbelangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.