Geliefde illusie

geliefde illusie

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Jaar: 2014
Blz.: 495

Over het boek:
Max Nouvelle is het hoofd van een gezin van illusionisten en juwelendieven dat bestaat uit zijn vrouw Lily, zijn koppige dochter Roxanne en Luke, hun geadopteerde zoon. Ze werken geweldig samen in spectaculaire shows en ingenieuze diefstallen.
Als kinderen zaten Roxy en Luke elkaar constant dwars, maar inmiddels beseffen ze dat ze een diepe liefde voor elkaar voelen. Wanneer Luke wordt ingehaald door geheimen uit zijn jeugd, moeten ze alles wat ze liefhebben beschermen met de…

Recensie Clasien:
Dit verhaal gaat over een kermisfamilie, vader Max, moeder Lily en dochter Roxanne. Max is een meestergoochelaar en geeft shows samen met zijn gezin.
Daarnaast heb je Luke Callahan een mishandelde jongen die wegloopt bij zijn moeder en bij de kermis belandt, Max neemt hem onder zijn hoede alsof het zijn eigen zoon is.

Wanneer Luke zijn leven eindelijk voor elkaar heeft, komt zijn stiefvader hem afpersen.
“Luke zou het niet kunnen verdragen als bekend werd waarvoor hij was weggelopen en hij er mee zou worden geconfronteerd”. “Hij weigerde om de enige mensen van wie hij ooit had gehouden, besmeurd te zien worden met die stinkende modder”.

Een verhaal vol magie, vriendschap, vertrouwen en liefde.
Het verhaal leest lekker vlot, je leeft mee met deze kermisfamilie met hun goede en slechte tijden.

****

Clasien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.