Geloof me maar

Schrijver: Gillian King
Uitgever: VCL/West-Friesland
Jaar: 2010
Aantal blz: 254

Over het boek:
Twintiger June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd, met alle symptomen van dien. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar!
June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde! Haar vriendinnen Sophie en Mira, met wie June naast vele hilarische acties ook serieuze momenten beleeft, zijn dolblij voor haar. Maar June zelf kan het amper geloven. Haar twijfels over Julius’ oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van haar broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets van waar is. June weet niet wie ze moet geloven, dus neemt ze het heft in eigen handen – maar of dat nu zo slim is?

Mening Marjon (4 april 2012):
Een leuk boek, lekker luchtig, leest dus heerlijk weg als je even niets aan je hoofd wil. Ik vond dat June wel erg veel meemaakt – een beetje ‘over the top’, maar dat mag, het is fictie tenslotte. De humor viert hoogtij en dat maakt het extra leuk. Leuke roman met kleur!

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.