Gewoonweg onweerstaanbaar (Chinooks Hockey Team 1)

 

Auteur: Rachel Gibson
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Jaar: 2012
Bladzijden: 240

Over het boek:
Georgeanne Howard verlaat haar verloofde voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar opa te zijn, ongeacht hoe rijk hij is.
Als ze in haar trouwjurk (té roze, té strak en té klein) naar buiten vlucht, rent ze zo in de armen van John Kowalsky. Na een passievolle nacht beseft John te laat dat hij de bruid van zijn baas heeft helpen ontsnappen…

Wanneer Georgeanne en John elkaar zeven jaar later weer ontmoeten, heeft zij haar leven op de rit en is ze eigenaresse van haar eigen bedrijf, maar heeft ze een groot geheim te verbergen voor John. Is hij echt een ander mens geworden? En zal hij het risico lopen de toorn van zijn baas over zich af te roepen? En zal hij zijn laatste kans op roem verspelen om te bewijzen dat zijn liefde deze keer zal eeuwig zijn?

Mening Natasja:
Georgeanne vlucht op haar trouwdag, weg van de man waar ze helemaal niet van kan gaan houden. Toevallig staat daar de mooie John, hij helpt haar met haar vlucht zonder dat hij dat wil, want als zijn baas hier achter komt kan hij zijn carrière wel vergeten. Toch helpt hij haar, om Georgeanne vervolgens weer te dumpen.
Wat zijn dit toch heerlijke boeken om te lezen, een echte feelgood. Niet alleen zijn ze lekker luchtig, grappig, er zit ook de nodige diepgang in. De mensen in het verhaal komen echt tot leven en nemen een plaatsje in je hart.

****

Mening Marjon:
Een luchtige chicklit zonder al te veel diepgang. Het verhaal zelf zou best diepgang kunnen hebben: Georgianne die een negatief zelfbeeld heeft maar toch genoeg eigenwaarde om voor zichzelf te kiezen. Maar het blijft allemaal aan de oppervlakte hangen. Dit is het eerste deel van de serie maar het volgende deel schuif ik voorlopig op; dit is niet helemaal mijn ding.

***

Natasja en Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.