Glazuur

glazuur

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: Sijthoff
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 272
ISBN: 9789021806419

Korte samenvatting:
Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

Mening:
Ik snap nog steeds niet waar de titel op slaat, maar dat zal aan mij liggen. En ik herken heel veel Sophie Kinsella hierin. Maar dat kun je met recht als een compliment beschouwen. Ik vind het een leuk boek, er is veel humor en het leest lekker weg.

Aantal sterren (maximaal 5): ****

Marjon.

20 gedachten over “Glazuur”

 1. Oh, toevallig heb ik dit boek ook net uitgelezen 😉 Vond het een leuk en grappig boek en het leest lekker vlot weg. Maar die titel… die snap ik ook niet helemaal, haha.

  Xx

 2. Ja deze staat ook nog steeds op me verlanglijstje. Heb van haar wel een korte boekje gelezen die heet Festivalkriebels. Was ook leuk om te lezen

     1. Je kunt op chicklit.nl gratis een korte verhaal van haar downloaden Pizzageur en Maneschijn.

     2. Graag gedaan Marjon. Zal je van de week ook nog even wat recensies versturen. Heb het een beetje druk gehad om ze te sturen.

     3. Geeft niet Manuela, ik was een week weg en heb momenteel zoveel aan mijn hoofd. Dus doe maar rustig aan 😉

   1. Ja veel gelezen. Maar lees ook veel onderweg naar het werk. En gun mezelf de tijd niet om de recensies te schrijven. Hoop dat het bij jou straks ook weer rustiger wordt. Maar lezen is voor mij altijd wel een goede uitlaatklep.

    1. Manuela… Voor mij is dat ook een uitlaatklep, of acculaden, of hoe je het ook wil noemen. Als ik dat lezen niet had? En je hoeft toch niet van alles recensies te schrijven. Alleen als je tijd en ruimte hebt toch. Rustig aan. En als je ze maakt… Stuur ze maar.

     Ik wens je een fijn (lees)weekend!

 3. Vind het moeilijk wat ik over dit boek moet zeggen. De eerste helft vond ik rondom saai, het 2e gedeelte werd het leuker. Maar ik vind het zeker geen topper

 4. mijn reactie van het boek ****
  Lekker om weer eens een chicklit te lezen die me erg aansprak.
  Je vliegt door het boek heen en het is ook weer heerlijk luchtig en ontspannend voor een paar lees uurtjes.Ik vond het een leuk en gezellig verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.