Glitterkanonnen en bridezilla’s (De weddingplanner 6)

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020
Bladzijden: 44

Over het boek:
In deel 6 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseren Tessa en Maartje de bruiloft van de bridezilla Yvette. De telefoontjes van de bruid drijven ze bijna tot wanhoop

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.
De agenda van Maartje en Tessa staat nu al wekenlang vol met afspraken met bridezilla Yvette, die keer op keer de checklist wil doornemen en streeft naar pure perfectie. De vele telefoontjes drijven de weddingplanners bijna tot wanhoop, totdat zij erachterkomen waarom Yvette zulke hoge eisen stelt. Tessa begrijpt de bruid maar al te goed en zet alles op alles om haar hooggespannen verwachtingen waar te maken
 Op de grote dag zijn ook Tom en Rob weer van de partij. Bloeit er dan, onder het genot van een kopje filterkoffie, eindelijk iets op tussen Rob en Tessa? En weet Tessa Maartje ervan te overtuigen dat zij broodnodig een goed gesprek moet voeren met Tom?

Mening Marjon:
Niets is wat het lijkt en dat is ook in dit boek: de aanstaande bruid lijkt een beetje teveel van het goede maar daar is een hele goede en begrijpelijke reden voor. En gelukkig gaat Tessa daar goed mee om. Leuke deel 6. Op naar 7!

****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.