Glossy Boerin

 

Auteur: Maureen du Toit
Uitgever: Pepper Books
Jaar: 2017
Bladzijden: 304

Over het boek:
Cat heeft alles wat een moderne vrouw maar wil: een topbaan, haar eigen glossy, een BN’er als vriendje en een luxe bestaan. Maar wanneer het noodlot toeslaat, komt Cat erachter dat haar perfecte leven haar weinig voldoening geeft. Ze besluit terug te gaan naar de plek waar ze als kind zo gelukkig was: de schapenboerderij van haar oma.
Cat begint enthousiast aan haar nieuwe leven, en komt er al snel achter dat er veel veranderd is sinds haar jeugd: oma is wel erg vergeetachtig, en de boerderij kan meer dan een flinke opknapbeurt gebruiken. Wanneer Cat de boerderij, en haar hart, dreigt te verliezen, moet ze opnieuw een grote beslissing nemen.

Mening Marjon:
Nooit geweten dat Maureen du Toit boeken schrijft. Jeugdboeken vooral, maar ook dit boek dat gewoon voor volwassenen is. En wat een leuk boek is het! Je vliegt er doorheen, voelt helemaal met hoofdpersoon Cat mee en kan haar moeder wel de nek omdraaien. En Marc daarbij ook 😉 Heel leuk verhaal met niet al te veel diepgang, maar genoeg om het tot een aanrader te maken.

****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.