Goud onder de golven **

goudonderdegolven

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011

Samenvatting:
Na de dood van haar vader stuit Kate Hardesty tussen diens papieren op iets dat haar een totaal ander inzicht geeft in de man die zij als zo’n nuchter en gereserveerd mens heeft gekend.
Zeekaarten waarop een gezonken fregat staat aangegeven, een schat die ruim twee eeuwen op de bodem van de zee op zijn ontdekker heeft gewacht. Haar vaders levenswerk? Of niet meer dan een geheime romantische droom?
Hoe dan ook, Kate ziet het als haar plicht zijn werk te voltooien, zelfs al moet ze daarvoor een beroep doen op Ky Silver – en daarmee een periode van haar leven oprakelen die ze liever voorgoed achter zich had gelaten…

 Mening:
Dit boek was even moeilijk inkomen voor me. Ik kon maar niet in kate haar verhaal komen, hoe ik ook mijn best deed het lukte me niet. Het boek was spannend genoeg en goed geschreven maar het pakte me gewoon niet… Terwijl dat eigenlijk niks voor mij is. Geef ik de meeste van Nora haar boeken 4 sterren deze komt niet boven de 2….. Zonde maar het boek trok me niet, misschien over een tijdje nog maar eens lezen en nieuwe revieuw schrijven die dan hopelijk positiever is….

**

Jolanda.

3 gedachten aan “Goud onder de golven **”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.