Goud voor het leven (Thunder Point 7)

goudvoorhetleven

Auteur: Goud voor het leven
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 242

Over het boek:
Grace Dillon, voormalig olympisch kunstschaatster, houdt zich onder een andere naam schuil in Thunder Point, waar ze een goedlopend bloemenwinkeltje runt. Ze is al jaren heimelijk verliefd op Troy Headly, maar hij ziet haar vooral als goede vriendin. Wanneer ze op een avond aan hem opbiecht dat ze vrijwel geen ervaring heeft met mannen, biedt hij haar zijn diensten als ‘ontspanningscoach’ aan. De afspraak is dat ze samen leuke dingen gaan doen, en dat hij haar voorzichtig kennis laat maken met de liefde. Al vanaf de eerste kus is duidelijk dat ze het op √°lle fronten goed met elkaar kunnen vinden, en langzaam groeit er iets moois tussen de twee. Maar dan krijgt Grace een onaangename verrassing uit het verleden, waardoor ze gedwongen wordt te onthullen wie ze werkelijk is…

Mening Marjon:
Er gebeurt veel in dit boek en het zijn best serieuze zaken. Het verleden van Grace, het verschil tussen arm en rijk, de relatie tussen Grace en haar moeder, een ernstige ziekte. Het is herkenbaar als de verhalen van Robyn Carr die altijd over echte mensen schrijft over dingen waarmee we allemaal te maken krijgen. Maar ik vind dat het allemaal aan de oppervlakte blijft hangen. Ik voelde de liefde tussen Grace en Troy niet, ik kon dat wat Grace’s verleden is niet echt voelen. Het was net alsof het nergens overging en het maar niet echt tot de kern kwam. Jammer… Wel weer leuk: er wordt even gelinkt aan Virgin River, de bruiloft van Peyton en Scott (KLIK) komt er in voor en het verhaal van Iris en Seth gaat ook verder. Daarnaast wordt Ginger ge√Įntroduceerd die vast en zeker een hoofdrol in een van de volgende boeken gaat spelen. Het feit dat er steeds zo’n lange tijd tussen de boeken zit, maakt waarschijnlijk dat ik niet lekker in deze serie kom. En omdat het wel lekker wegleest, geef ik ook dit boek 4 sterren. Misschien moet ik ze ooit herlezen en dan achter elkaar.

****

Marjon.

2 gedachten aan “Goud voor het leven (Thunder Point 7)”

    1. Ik maak steeds de fout het te vergelijken met Virgin River en die serie vind ik echt beter. Maar Thunder Point is echt niet slecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.